Cum decizi ce apartament închiriezi?

Suma pe care o plătești pentru apartamentul tău și cât de bine arată din punct de vedere estetic și tehnic raportat la preț depinde de abilitățile tale de negociere. Cu toate acestea, înainte de a negocia prețul trebuie să decizi ce cauți de fapt, ce îți dorești.      

1.Caută ajutor pe internet.
Dacă nu știi ce caracteristici sunt disponibile în zona ta, explorează site-urile din sfera apartamentelor date spre închiriat, poți căuta apartamente în funcție de numărul de camere, de exemplu, un apartament cu un dormitor sau cu două camere și așa mai departe. Este o modalitate foarte bună de a afla atât cât costă apartamentele care au caracteristicile pe care ți le dorești.


2. Evită alegerea unei case pe baza prețului chiriei și atât
Nu face greșeala de a închiria un apartament deoarece pare a fi o afacere bună în funcție de preț sau în funcțiile de nevoile altcuiva, da, este în regulă dacă închiriezi un apartament la un preț decent dar trebuie să fii atent ca respectivul apartament să aibă elementele pe care le cauți.


3. Apelează la un agent de vânzări
Poți căuta online sau într-o broșură fizică pentru numere pentru apartamente din zona ta.
• Apelează cel puțin două persoane și interesează-te în ce cartier poți  închiria apartamentele care au cele mai multe caracteristici pe care le doriți și care să se încadreze în bugetul stabilit.
• Deoarece agentul va primi un comision dacă alegi o proprietate pe care o recomandă, asigură-te că a sunat înainte pentru a vedea dacă acele proprietăți care îți plac mai sunt disponibile.

4. Apelează întotdeauna proprietarul înainte de a vizita apartamentul
Înainte de a vizita o proprietate sună proprietarul pentru a obține informații referitoare la preț. În momentul în care ești în proprietate agentul de leasing speră să te convingă cu cele mai bune caracteristici, dar la telefon deja ai primit informații concrete despre preț.


5. Reevaluează fiecare apartament prin prisma elementelor pe care ți le dorești
În prima etapă a procesului de căutare a unui nou loc fabulos pentru a trăi dar care să se și încadreze în buget ai elaborat o listă a caracteristicilor care sunt importante pentru tine atât în interior dar și în jurul noii tale case. De asemenea, ar trebui să decizi concret cât ești dispus să plătești pentru ea. Acum, că ai cel puțin două proprietăți diferite de ales, trebuie să compari care dintre ele îți satisface cel mai bine nevoile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *